Bazarcommissie

De commissie is benoemd door de kerkenraad en heeft als doel geld in te zamelen voor het bouw- en restauratiefonds (¾ deel) en de diaconie (¼ deel) van onze wijkgemeente. De besteding van de diaconie wordt door de commissie per jaar bepaald.

De bazar wordt jaarlijks in maart georganiseerd en gehouden in “De Buurthucht”. Op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond zetten wij de deuren voor u open. 

Wat kunt u zoal doen op de bazar?
Allereerst kunt u in de gymzaal en in de hal snuffelen tussen allerlei gebruikte spulletjes. In de zaal van “De Buurthucht” staan tafels met o.a. raadspelletjes, textiel en zelfgemaakte producten. Voor de geoefende onder ons is er schieten, sjoelen en spijker slaan. Halverwege de avond start het rad van avontuur waarbij heerlijke taarten en mooie prijzen te winnen zijn.

Op zaterdagmiddag is er een kinderrad met speelgoed en taarten. Zaterdagavond wordt afgesloten met een grote verloting (5000) loten. Het is een traditie geworden om na de verloting de voorlopige opbrengst bekend te maken.
(Vorig jaar rond € 15.000,-). De bazar staat bekend om zijn gezellige sfeer en grote opkomst.

Naast de inzet van de commissieleden zijn we heel blij met de hulp van veel Overbergers. Ook mogen we de middenstanders uit Overberg en omstreken niet vergeten, zij stellen elk jaar weer vele goederen beschikbaar.

Heeft u zin om de Bazar te bezoeken?
Dat kan ,maar pas volgend jaar!

Onlangs  heeft op 8 en 9 maart de Bazar plaats gevonden en klik hier voor de uitslagen en de uitnodiging voor het Oogstfeest.

Tot ziens!

Mw. A. Nell 
Haarweg 21c
3959 AM Overberg
0343-481779